Cum să alegi bomboanele naturale?

Mulți dintre noi iubesc dulciurile, în special ciocolata. Nu numai că au un gust dulce și plăcut, dar conțin și așa-numitul hormon al fericirii. Prin urmare, în caz de depresie sau doar de proastă dispoziție, niște bomboane de ciocolată vor fi foarte potrivite. Dar nu sunt întotdeauna făcute exclusiv din componente naturale. Aici trebuie să puteți distinge componentele produsului, care sunt acestea. Prin urmare, dacă doriți să cumpărați bomboane naturale , acest articol este pentru dvs. Când citiți compoziția bomboanelor de ciocolată, ar trebui să acordați imediat atenție prezenței produselor din cacao, și anume cacao rasă, pudră de cacao și unt de cacao. Prezența acestor ingrediente indică naturalețea ciocolatei. În primul rând, trebuie să existe unt de cacao. Deoarece punctul de topire al acestui ingredient este de +32 de grade Celsius, bomboanele ar trebui să se topească în gură. Dar untul de cacao este un ingredient destul de scump, pentru a face produsul mai ieftin, se folosesc diverși înlocuitori de origine vegetală, de exemplu, uleiul de palmier sau de nucă de cocos. De asemenea, producatorii adauga foarte des un amestec de ulei de palmier cu grasimi exotice (unt de shea, unt de shea, unt illipe) in loc de unt de cacao pentru a face produsele mai ieftine. Gustul, în rezultatul final, nu este mult diferit, dar produsul nu mai poate fi numit natural. O altă alternativă la untul de cacao este un amestec de uleiuri de palmier, soia, floarea soarelui și rapiță de calitate scăzută. Ca urmare, produsul începe să se topească direct în mâini, deoarece acești înlocuitori sunt de natură lichidă.

De ce bomboane naturale?
Să trecem la alimente sănătoase – bomboane ecologice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Coșul meu
Close
Close
Categories